Rehabilitació i reparació de tot tipus de piscines.

Piscines Creipol també som especialistes en la reparació i rehabilitació de tot tipus de piscines, tant de polièster, obra o liner.

Podem resoldre tot tipus de problemes a la seva piscina, fugues als tubs de la seva piscina, fugues en el vas de la piscina, problemes en els elements del sistema de filtració de la seva piscina. Així com treballs de paleteria per substituir el coronament de la piscina.

Rehabilitació i reparació amb LINER

Podem solucionar fugues en el vas de la seva piscina d´obra. Utilitzem làmina armada de PVC, termosellat, que ens garantitza la nova estanquitat del seu vas. La làmina de LINER, ens ofereix una molt bona solució als problemes d’estanquitat així com ens ofereix una bona solució per donar un nou look a la seva piscina. Ja que podem variar la fondària, construir unes escales…

Un cop tenim la nova forma de la seva piscina, la recobrim amb la làmina de liner armat termosellada en obra. Tenim una amplia gama de colors i estampats en LINER. De les millors marques del mercat. La làmina de LINER també pot ser utilitzada per la rehabilitació de la seva piscina de polièster.

Rehabilitació i reparació de piscina de polièster.

Com a especialistes en la instal·lació de piscines de polièster també ho som en la seva reparació i rehabilitació. Des de donar una nova capa de pintura, reparar esquerdes i trencats donant noves capes de fibra i resina.

També donem una nova imatge a la seva piscina, després del pas dels anys les piscines de polièster perden el color, tant per efecte del sol com dels productes químic que utilitzem. Podem recobrir la seva piscina de polièster amb gresite, utilitzant materials de les millors marques per tal de garantir la perfecta adherència sobre la superfície de polièster.

Reparació dels elements de la filtració.

Reparem tots els elements de la filtració de la seva piscina, materials de PVC, filtre, bomba, vàlvula selectora, quadre elèctric, llums, etc. i també substitució de la vella sorra de sílex del seu filtre per vidre filtrant.