LogoPiscinasCreipol

 

Més de 20 anys d’experiència

Més de 20 anys d’experiència dedicats a la venda i construcció  de piscines de poliester de la marca Europa Piscinas avalen la nostra  professionalitat. Treballant des de les nostres instal.lacions a Avda. Puigcerdà 16.Autovia C-17, km 17,4 08185 Lliça de Vall (Barcelona) ( Direcció Vic). On pot visitar-nos per veure diversos dels nostres models exposats.

CONSULTA’NS SENSE COMPROMIS!

Venda piscina
sistema kid

On nosaltres fem el marcatge d’excavació, subministrem el casc de la piscina prefabricada de poliester amb els components de la filtració, realitzem la descàrrega del casc a casa del client, supervisem la ubicació i el nivell del casc. A partir d’aquest moment el client s’encarregarà de l’obra i la fontaneria. Aquest sistema abarateix molt el cost de la piscina per l’alt grau d’implicació per part del client.

Venda piscina
sistema semi-kid

En el qual un cop lliurat el casc de poliester , el client decideix quina part fa el mateix i que part contracta amb nosaltres.

Lliurament de piscina
claus en mà

Nosaltres ens encarreguem de tot, posant a la seva disposició una àmplia gamma de professionals: tramitació permís d’obra, excavació i un cop realitzada la piscina, tot tipus d’acabats, jardineria, fusteria, obra, etc …